Pegasus İletişim Bilgilendirme



Pegasus İletişim Bilgilendirme

0850 241 96 36

Bilet Hattı ile en ucuz uçak bileti fiyatlarını karşılaştırabilir ve satın alabilirsiniz! Dilerseniz Müşteri hizmetlerimiz sizin için tüm uçuşları sorgulayabilir, en ucuz uçak biletini 3d secure güvenli ödeme yöntemi ile alabilirsiniz. Pegasus uçak bileti satışı, isim değişikliği,tarih değişikliği, bilet iptali, bilet erteleme işlemleri için Hemen Arayın.


Tüm yurtiçi ve yurtdışı uçak biletlerini ucuza almak için Hemen Arayın

Pegasus Uçak Bileti İletişim
Hemen Arayın!
Pegasus Uçak Bileti İptali
Hemen Arayın!
Pegasus Uçak Bileti Değişimi
Hemen Arayın!


Uçak Bileti Satış Ofisi İletişim

Sizde Acentası olduğumuz Pegasus hava yolları biletleri için müşteri temsilcilerimizi arayıp hızlıca tüm uçuşları sorgulatabilirsiniz. 3d secure ile hemen uçak biletinizi alabilirsiniz. Bilet İşlemleri 10218 Tursab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi , Ekonomik Bilet Seyahat Turizm Organizasyon Sanayi Limited Şirketi üzerinden Yapılmaktadır. Firmamız Pegasus Havayolları'nın MEMTR00 acenta koduyla hizmet vermektedir. 

Müşteri temsilcileri ile yapacağınız telefon görüşmeleri ücretsizdir. Görüşmeler operatörünüzün belirlediği tarifeler veya hattınıza tanımlı dakikalar üzerinden gerçekleşmektedir.


Müşteri Temsilcilerimiz ile Yapacağınız Görüşmelerde Prosedüre Uygun Şekilde İzlenecek Yollar


  1. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız görüşmeler sizlerin güvenliği ve firmamızın daha kaliteli hizmet verebilmesi açısından kayıt altına alınmaktadır.
  2. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız telefon görüşmeleri ücretsizdir. Görüşmeler operatörünüzün belirlediği tarifeler veya hattınıza tanımlı dakikalar üzerinden gerçekleşmektedir.
  3. Müşteri temsilcileri ile irtibata geçerek istediğiniz saat, tarih ve bütçenize uygun bilet bulmakta zorlandığınız konular yada var olan biletiniz üzerinde sahip olduğunuz haklar konusunda bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz temsilcilerimiz aracılığıyla uçak biletiniz üzerinde işlem yapabilirsiniz. Uçak bileti satın alma, uçak bileti isim değişikliği, uçak bileti tarih değişikliği, uçak bileti erteleme işlemleri.
  4. Müşteri temsilcileri ile işlem yapmanız durumunda ödeme bilgilerini güvenli bir şekilde tuşlama yaparak, ödeme esnasında bankanız tarafından sms ile gönderilen bilgilendirme mesajı içerisinde yer alan ödeme tutarı ve şifreleme sistemi (3D security) ile satın alma işleminizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. İşlemler hizmet bedeli dahilinde yapılmaktadır.
  5. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemler sonrasında uçuş bilgileriniz size sms veya mail olarak gönderilmektedir.
  6. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemlerde uçuş öncesi ve sonrasında uçuşunuz hakkında 7/24 destek alabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. 0850 241 96 36

Aynı zamanda sitemiz üzerinden uçak seyahatiniz öncesi valiziniz veya kabin bagajınızda taşıyabileceğiniz eşyalar konusunda bilgi edinebilirsiniz. Bilgilendirme sayfası için tıklayınız.

Pegasus Uçak Bileti Ofisi İletişim Hattı


Pegasus hava yolları Türkiye’de havacılık sektörüne bambaşka bir deneyim getiren uçak seyahatlerinin herkesin hakkı olduğuna inanan bir havayolu şirketidir. 12 ocak 1990 yılında Silkar yatırım, Aer Lingus ve Net Holding’in ortak girişimi ile İstanbul’da kurulmuştur. Mayıs 1990’da ilk uçuşunu gerçekleştirmiş 2005 yılında Esas Holding tarafından satın alınmıştır ve aynı yıl kasım ayında tarifeli iç hat seferlerine başlamıştır.

Türkiye’de Hayata geçirdiği ‘’low cost’’ modeli ile yolculuğun bütün herkesin hakkı olduğuna inanmış bu vizyon ile hareket ederek yolcularına uygun fiyatlandırma ile hava yolu taşımacılığı sağlamaktadır.

Pegasus hava yolları filosunu günden güne arttırmakta ve yolcularına daha iyi hizmet olanağı sağlamak için gelişmektedir. Şu anki güncel filosunda 84 adet uçak bulunmaktadır. 39 Adet Boeing 737-800, 12 Adet Airbus A320-200, 31 Adet Airbus A320-200 ve 2 Adet Airbus A031-200 bulunmaktadır .

Pegasus tarifeli uçuşlarına başladığında yurt içinde 6 noktaya uçuş sağlamakta idi günümüzde ise uçuş ağını 39 yurt içi 70 yurt dışı ülkeye 109 noktaya sefer düzenlemektedir.

Pegasus Türkiye'nin bir çok noktasına direk uçuş gerçekleştirmesiyle birlikte yolcularının kısa zamanda ve zahmetsiz seyahat etmesine olanak sağlamıştır. İstanbul Sabiha Gökçen Hava Limanı, Adana Şakir Paşa Hava Limanı, İzmir Adnan Menderes Hava Limanı, Kayseri Erkilet Hava limanı ve Ankara Esenboğa Hava limanı gibi birçok ilden Türkiye'nin birçok iline direk uçuş sağlamakta bu uçuşlar sayesinde yurt içi uçuşlarda yolcularının ucuz hızlı ve kolay bir yolculuk gerçekleştirmesini sağlamaktadır.

Pegasus Tatil amaçlı seyahatlerde yurt içinde ve yurt dışında en çok tercih edilen hava yolu firmalarının arasında olan Pegasus Türkiye'nin popüler tatil noktalarına Antalya,İzmir,Bodrum,Alanya Gazipaşa,Nevşehir gibi gözde tatil beldelerine yurt içinden ve yurt dışından direk uçuş gerçekleştirmektedir.

Pegasus Hava Yolları sadece yurt içinde değil Yurt dışı seferleriyle de yolcularına değer vermekte en az yurt içi seferlerinde gösterdiği özeni göstermektedir yurt dışı seyahat edecek yolcuları için bir çok noktaya direk uçuş düzenlemektedir. Köln, Roma,Bakü, Duseldorf, Almati, Münih,Kuzey Kıbrıs Ercan hava limanı, Tiflis,Amsterdam,Londra,Paris ve daha bir çok ülkeye toplamda 70 nokta 42 ülkeye direk uçuş gerçekleştirmektir.

Sizde Yurt Dışı veya Yurt İçi seyahatlerinizi gerçekleştirmek için Ücretsiz çağrı merkezimiz 0850 241 96 36 arayarak müşteri temsilcilerimiz ile yurt içi yurt dışı dilediğiniz uçuş hakkında bilgi alabilir uçak biletinizi tercihleriniz doğrultusunda satın alabilir, değiştirebilir, iptal edebilir veya check-in işlemlerinizi yaptırabilirsiniz