Sun Express İletişim Bilgilendirme


SunExpress İletişim


    0850 241 96 36    


Bilet Hattı ile en ucuz uçak bileti fiyatlarını karşılaştırabilir ve satın alabilirsiniz! Müşteri hizmetlerimiz sizlere en ucuz uçak biletini güvenli ödeme yöntemi ve ilk 30 dk kesintisiz bilet iade garantisi ile sunmaktadır.


Tüm yurtiçi ve yurtdışı uçak biletlerini ucuza almak için Hemen Arayın 



Sunexpress Uçak Bileti İletişim
Hemen Arayın!
Sunexpress Uçak Bileti İptali
Hemen Arayın!
Sunexpress Uçak Bileti Değişimi
Hemen Arayın!

Sun Express İletişim Bilgilendirme

Sunexpress 1989 yılında Lufthansa ve Türk Hava Yolları’nın girişimi ile kurulmuş Antalya merkezli bir hava yolu firmasıdır. Türkiye’de yurtdışı’na sefer düzenleyen ilk hava yolu şirketidir. Sun express’in ikinci merkezi 2006’da İzmir olarak belirlenmiş üçüncü merkezi ise İstanbul Sabiha Gökçen hava limanı olarak belirlenmiştir. Sun Express hava yolu firması avrupa’ya charter ve tarifeli uçuşlar düzenlemektedir.

Sun Express Hava yolu şirket’inin filosunda 54 adet Boeing 737-800, 5 adet Boeing 737-700 model uçak bulunmaktadır. Firma uçak bileti satışında toplam 10951 koltuk kapasitesine sahiptir.Sun Express özellikle Türkiye ve Almanya arasında bir çok ilden direk olarak uçuşları bulunması ile bir çok uçuş taleplerini karşılamaktadır. Sun Express iletişim ile bu lokasyonların size bilgilerini aktarmak uçak biletinizi hızlı ve güvenilir bir şekilde satın almak veya satın almış olduğunuz uçak biletinde işlem yapmayı hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmeniz sağlamak için kurulmuştur.


Uçak Bileti Satış Ofisi İletişim


Sizde SunExpress iletişim bilgilendirme sayfamızdan bilgi alabilir yada müşteri temsilcileriniz ile iletişim kurarak uçak bileti ile alakalı tüm soru veya sorunlarınız için yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz.


Bilet İşlemleri 10218 Türsab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi Üzerinden Yapılmaktadır. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız telefon görüşmeleri ücretsizdir. Görüşmeler operatörünüzün belirlediği tarifeler veya hattınıza tanımlı dakikalar üzerinden gerçekleşmektedir.


Müşteri Temsilcilerimiz ile Yapacağınız Görüşmelerde Prosedüre Uygun Şekilde İzlenecek Yollar

  1. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız görüşmeler sizlerin güvenliği ve firmamızın daha kaliteli hizmet verebilmesi açısından kayıt altına alınmaktadır.
  2. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız telefon görüşmeleri ücretsizdir. Görüşmeler operatörünüzün belirlediği tarifeler veya hattınıza tanımlı dakikalar üzerinden gerçekleşmektedir.
  3. Müşteri temsilcileri ile irtibata geçerek istediğiniz saat, tarih ve bütçenize uygun bilet bulmakta zorlandığınız konular yada var olan biletiniz üzerinde sahip olduğunuz haklar konusunda bilgi alabilir dilerseniz temsilcilerimiz aracılığıyla uçak biletiniz üzerinde işlem yapabilirsiniz.
  4. Müşteri temsilcileri ile işlem yapmanız durumunda ödeme bilgilerini güvenli bir şekilde tuşlama yaparak, ödeme esnasında bankanız tarafından sms ile gönderilen bilgilendirme mesajı içerisinde yer alan ödeme tutarı ve şifreleme sistemi (3D security) ile satın alma işleminizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.
  5. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemler sonrasında uçuş bilgileriniz sizler tarafınızdan belirlenen sms veya mail adresinize eksiksiz olarak bildirilmektedir.
  6. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemlerde uçuş öncesi ve sonrasında uçuşunuz hakkında 7/24 destek alabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. 0850 241 96 36


Aynı zamanda sitemiz üzerinden uçak seyahatiniz öncesi valiziniz veya kabin bagajınızda taşıyabileceğiniz eşyalar konusunda bilgi edinebilirsiniz. Bilgilendirme sayfası için tıklayınız.


Telefon ile Çağrı Merkezi Üzerinden Nasıl SunExpress Uçak Bileti Alınır?

Makalemizde bahsettiğimiz gibi ücretsiz çağrı merkezimiz üzerinden işlem sağlıya bilirsiniz. Uçak bileti satın alma , iptal, değişim işlemleri ili alakalı sizlere daha detaylı bilgiler verebiliyoruz.Ücretsiz çağrı merkezimizi arayarak telefon ile Sun Express uçak biletinizi satın almak için 0850 241 96 36 numaralı çağrı merkezimizi aramanız yeterli olacaktır. Bu numara ile yapacağınız görüşmelerde kullanmış olduğunuz operatörünüzün belirlemiş olduğu fiyatlandırma üzerinden ücretlendirilecektir.Uçuş seçenekleri içerisinde tercihleriniz doğrultusunda satın almak istediğiniz uçak biletini seçerek isim, soy isim, telefon numarası ve tc kimlik numarası gibi bilgileri sizden talep edip sisteme girişini yapıp teyit edilir sonrasında ödeme işlemlerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmek için 3D security ile uçak biletinizi satın almış olursunuz. Uçuş bilgileriniz vermiş olduğunuz e-mail ve telefon numarasına sms olarak gönderilecektir.


Sun Express Uçak Bileti Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar.

Aradığınız çağrı merkezinin yaptığınız telefon görüşmesi için yerel operatörünüzün ücretlendirmesine ek olarak sizden ücret talep edip etmediğine dikkat etmeniz gerekmektedir. Müşteri temsilcisiyle yapmış olduğunuz uçak bileti satın alma işlemlerinde yolcunun yada yolcuların bilgilerini tam ve eksiksiz bir şekilde verdiğinizden emin olun.


Sun Express Bagaj Koşulları

Sun Express hava yolu şirketi dış hat uçuşlarında ve tarifelerine göre 20 ila 40 kg arasında yolcu başı bagaj hakkı tanımlamaktadır. İç hat uçuşlarında ise bilet sınıfına göre değişkenlik göstermekte olup 15 ila 25 kg bagaj hakkı tanımlamaktadır. Aktarmalı uçuş gerçekleştirilecekse dış hat uçuşları için geçerli olan bagaj limitlerine uyulmalıdır. Sun Express’in bagaj hakları değişkenlik gösterebilir bunun sebebi ise uçak bilet’inin dahil olduğu sınıf ve güzergah ile alakalıdır.


SunEco : İç hat uçuşlarında 15 kg

SunClassic : iç hat uçuşlarında 20 kg

SunPremium : iç hat uçuşlarında 25 kg


Sun Express hava yollarını tercih eden yolcularımız bazı nedenlerden dolayı biletini değiştirmek durumunda kalabilir bu işlem için Sun Express resmi web sitesi üzerinden değişiklik yapmak istediğinde biletin üzerinde check-in işlemi olması durumunda online işlem yapamamaktadırlar. Bu gibi durumlarda Sun Express iletişim hattı 444 07 97 numaralı hat üzerinden müşteri temsilcisi ile görüşme sağlayıp işlemlerini sağlamaları gerekmektedir.


sun express iletişim

sunexpress iletişim

sun express bilet iletişim

sunexpress bilet iletişim

sunexpress bilet iptali

sun express bilet iptali